Henriette De Wispelaere Avis de décès

Henriette
De Wispelaere

  • 25/09/1926 (Oostkamp)
  • 22/02/2021 (OOSTKAMP)
  • Domicilié(e) à Oedelem

Réagir

Nom obligatoire
E-mail obligatoire
Message obligatoire
Annuler

Supprimer ce message

Adresse e-mail valide obligatoire
Motif obligatoire
Annuler

Renseignement envoyé

Nous vous remercions pour votre coopération

Fermer
Isabelle De Craemer a allumé une bougie virtuelle.
par Roger en Lieve De Buck-Cobbaert - 26/02/2021

Afscheid nemen is met zachte handen dichtdoen wat voorbij is en verpakken in goede gedachten ter herinnering. Koester de vele mooie herinneringen aan "Henriette".
Aan de familie betuigen we ons oprecht medeleven en wensen u véél sterkte in deze moeilijke tijd.

Roger en Lieve

par Isabelle De Craemer - 26/02/2021

Beste familie
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van tante Henriette. Moge de vele mooie herinneringen een troost bieden in deze moeilijke tijd. Wij zullen tante Henriette altijd herinneren als een sterke dame met een groot hart voor iedereen. Veel sterkte gewenst.

Stefaan - Isabelle
Verbrugghe - De Craemer

par Geert en Karin Six - Verfaillie - 26/02/2021

Ons diep medeleven bij het heengaan van jullie 'sterke' moeder / oma!
Het jaarlijks etentje in haar gezelschap , samen met Jean en Monique , en de vele leuke babbels blijven voor altijd in mijn herinnering. Sterkte!
Maria Bontinck , Beauvoorde.

par Stefaan Dalle - 26/02/2021

Onze oprechte deelneming aan de rest van de familie. Meme Oedelem , je hebt een mooie leeftijd van 94 jaar bereikt. Je was een sterke en gedreven vrouw die altijd actief was ook toen je al ouder was.Je hebt een lang en gelukkig leven gehad .Samen met pepe oedelem heb je meer dan 50 jaar gelukkig getrouwd geweest samen genieten van jullie kinderen kleinkinderen en achterkleinkinderen beneden " Oelem berg" met jullie unieke levensboom. Toen pepe Marcel in 2005 stierf moest je alleen verder met hulp van je familieleden. We kwamen graag langs voor koffie en een koekske en daarna een pintje bier en cava met een chipke. Je was altijd met veel moed en courage tot enkele maanden geleden het met je gezondheid minder goed ging. Nu ben je gelukkig bij pepe. We gaan jou missen en zullen je altijd gedenken. Meme oedelem rust in vrede. Stefaan Liesbeth en Nick

par Delphine De Meyer - 26/02/2021

Henriette, beste familie
Rozen als afscheid, rozen vol rouw, enkel voor jou , je laatste rozen zorgvuldig uitgekozen.
Als blijk van dank voor jou bestaan waarin wij een eindje mee mochten gaan
Thuisverpleging Delphine,Cathy en Jens

par Geert Cherlet - 26/02/2021

Geachte familie
Beste Stephanie, Vincent, Cyelle, Célisse en Cynric.
Afscheid nemen van memé betekent sowieso dat er een stilte / een leegte ontstaat die nooit kan opgevuld worden. Maar dat hoeft ook niet. Die leegte zal een plaats worden waar alle liefde en goeds van memé zal blijven huizen in je hart. Het gemis zal plaats maken voor warme herinneringen. Nu is er heel veel verdriet. Mag het troost geven dat we oprecht meeleven met het verdriet dat jullie nu treft. Konden we het helpen dragen, we deden het. We wensen jullie allen heel veel sterkte, voor morgen op de dag van de begrafenis, maar ook voor later. Onze oprecht innige deelneming.
Geert en Maddy

par Peter en vera Van hulle - Moris - 26/02/2021

Oprechte deelneming , veel sterkte in deze moeilijke periode en in het rouwproces , Van Hulle p - Moris Vera.

par Noëlla Denys - 25/02/2021

Beste familie, innige deelneming met het overlijden van jullie geliefde mama. Ik ben vaak op bezoek geweest bij haar, samen met tante Denise. We waren daar altijd zeer welkom.
groeten van Noëlla uit Moerbrugge.

par Julie Van Belleghem - 25/02/2021

Onze oprechte deelneming bij dit grote verlies. Heel veel sterkte en goede moed in deze moeilijke periode.
Veel sterkte aan de familie.

Familie Geert & Hilde Van Belleghem - Cobbaert

par Kaat De Cuyper - 25/02/2021

Mijn deelneming bij het verlies van henriette, zij zal zeker blijven bestaan in jullie herinneringen! Het was een toffe madame!!❤️

par Apotheek Notebaert - 24/02/2021

Apotheek Notebaert biedt u hun innige deelneming aan. We delen mee in uw verdriet.

par Herman Carette - 24/02/2021

Onze innige deelneming gaat uit naar gans de familie ,bij het overlijden van jullie Moeder ,Grootmoeder,en Oma.We wensen Jullie veel sterkte in deze moeilijke dagen. Hou de mooie herinneringen in gedachten.

par Carina Deruyter-De Schutter - 24/02/2021

Lieve nichten, neven en familie,
Afscheid nemen doet steeds pijn. Wij zullen tante Henriette altijd gedenken als de moedige, helpende, zorgzame,... vrouw van onze nonkel Marcel. Een vechter met het hart op de juiste plaats. Nooit vergeten wij de leuke bijeenkomsten met ons moeke en voke. Die verhalen worden nu nog steeds aangehaald als wij terugblikken op vroeger. Met een lach, een traan, en eeuwige mooie herinneringen
Zo zal ons tante ook in jullie hart voor altijd een plaatsje hebben. Veel liefs en sterkte voor jullie allemaal en dikke knuffel uit Antwerpen Sylvia, Jeanine, Carina ( en familie)

par jooris van hulle - 24/02/2021

beste familie
ons diep medeleven bij het overlijden van tante Henriette. Moge de herinnering aan haar voor jullie allen een blijvende troost zijn in deze moeilijke dagen.
Jooris en Leen - Gistel

par Jean Van Hulle - 24/02/2021

Onze innige deelneming bij het overlijden van, voor ons Tante Henriette. We hebben mooie tijden gehad samen met tante, gelukkig hebben we de laatste jaren ieder jaar samen met mijn Meter, Nonkel Andre en tante Maria een dagje samen geweest, eerst lekker gaan eten en dan een leuke babbel. Voor ons was tante Henriette een sterke vrouw, altijd positief en behulpzaam. We zullen ze zeker missen. Monique en Jan.

par Johan en Annie Matthys-Devos - 24/02/2021

Onze innige deelneming bij het overlijden van Henriette.Veel sterkte

par Ann Tallir - 23/02/2021

Moeder, oma, leefde lang. Ze heeft jullie veel, heel veel geleerd, alleen niet hoe jullie verder moeten zonder haar ! Ik wens jullie heel veel sterkte toe, koester de mooie herinneringen.